Hotel Silver House - Rooms

Преместване на офис

Home Title Icon

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИСА – МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА!

Фирмата ви се разраства, а офисът теснее на вашите служители? Вероятно вече разглеждате обяви за офис помещения, но освен наемането на нов офис трябва да помислите и за процеса по освобождаване на стария, безпроблемното преместване на новото място без аварии и преподреждането на обазвеждането в новото офис пространство. А, и към всички тези неща не забравяйте и момента с бързината на процедурата – трябва да бъдете скоростни, за да не се наруши нормалната работна дейност на вашата фирма.

Ако сте изправени пред този проблем, „Къщата беглец“ ще намери решение за вас!

„Къщата беглец“ е в услуга както на домашната покъщнина, така и на офис обзавеждането и консумативите. Нашите хамали ще се отзоват при пренасянето на офис оборудване при преместване в София.

Ще ви помогнем при опаковането на:

  • Офис IT техниката (компютри, лаптопи, принтери и пр.);
  • Пренасянето на специални маркетинг материали (лого табели, транспаранти и пр.);
  • Специализирана документация (папки с файлове и пр.);
  • Кухненски уреди и мебели;
  • Офис маси и столове и др.

Преместване София

„Къщата беглец“ ще пробяга с багажа ви разстоянието между вашия стар офис и новите помещения на територията на гр. София! Възползвайте се от нашите отговорни хамалски услуги. Ще се отнесем с внимание към всяка една вещ и нейното безпроблемно преместване към новата дестинация.

Нашите хамали-бегълци ще опаковат, натоварят, пренесат, разтоварят и подредят заедно с вас всички ваши мебели и вещи за правилното функциониране на фирмата ви без излишни прекъсвания на нейната дейност!

Обадете се при нужда от преместване на офиса и оставете тежката работа на нас!