Hotel Silver House - Rooms

За нас

Home Title Icon

СПЛОТЕН ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

„Къщата беглец“ е фирма за преместване, съставена от опитен и отговорен екип от хамали. Специализирали сме се в планирането, организирането и изпълнението на перфектните премествания и пренасяне на багаж, мебели и покъщнина за дома и офиса без излишни аварии и с гаранция за целостта на вашите лични вещи.
Употребата на термина „хамали“ често звучи стряскащо и се свързва с необразовани и недодялани хора, които се занимават с тежък физически труд. Нашият екип обаче е на мнение, че да бъдеш хамалин е отговорна задача, която изисква не само здрави ръце и мускули, но и мислене за това как процесът по пренасяне може да се оптимизира; да бъде професионална услуга, от която хората да бъдат доволни и за която да не мислят с притеснение. Ние държим на прецизността и удовлетворението на хората, на които помагаме.

Нашият екип е трениран за различни ситуации и преминава през регулярни обучения свързани с цялостния процес по пренасяне.

Техническо оборудване за преместване

Преместването на различни товари предполага тяхното правилно опаковане, както и натоварване в кола, която да ги побере успешно. „Къщата беглец“ разполага с богат арсенал от кашони и опаковъчни материали, както и от специализиран автопарк, съобразен с различните видове товари и багаж – ръчен багаж, куфари и кашони; мебели; специализирана техника и пр.

Експресни хамалски услуги с високо качество

С „Къщата беглец“ преместването към новия офис или дом вече не е досадна и тромава задача. Пренасянето вече не отнема дни, а може да се случи успешно и за няколко часа. Нашият екип от хамали ще пренесе вашия товар с пълна гаранция за всичките ви вещи на изгодна цена!

Свържете се с нас при нужда от пренасяне на дома или офиса!