Hotel Silver House - Rooms

Преместване на мебели

Home Title Icon

МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА МЕБЕЛИ

Хамалите от „Къщата беглец“ помагат при нужда от пълно и частично пренасяне на дома/офиса/личен багаж и др. Предлагаме и услуга по пренасяне на мебели, която включва пренасяне при различни случаи – от стария към новия дом; пренасяне на офис мебелите към новата бизнес сграда или пренасяне на новозакупена мебел от магазина/мебелната къща към вашия личен дом.

Нашите хамали помагат с пренасяне на:

  • Офис мебели;
  • Холна гарнитура;
  • Спалня;
  • Гардероби и скринове;
  • Библиотека и рафтове;
  • Кухненски шкафчета и плотове и пр.

Ще ви съдействаме и при преместване на пиано, роял или тежко специализирано оборудване според вашия случай.

Не всички мебели успяват да минат през рамката на вратата и поради тази причина трябва да бъдат разглобени. Нашите хамали разполагат с нужните технически умения и инструменти и ще ви помогнат при разглобяването и демонтажа на големи секции, шкафове и гардероби. След успешния транспорт на мебелите, ще ви помогнат с пренасянето до съответното помещение и ще сглобят внимателно мебелта обратно в оригиналния й вид.

Пренасяне на мебели София

Транспортът на мебели извършваме за територията на гр. София. Можете да се възползвате от услугите на хамалите на „Къщата беглец“ и да се превърнете неприятната задача по пренасянето на мебели в истинско приключение с гарантиран добър край.

Свържете се с нас за успешното и качествено пренасяне на вашите мебели в гр. София!