Hotel Silver House - Rooms

Преместване на багаж

Home Title Icon

ПРЕВОЗ НА БАГАЖ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СОФИЯ

При нужда от превоз на багаж, хамалите от „Къщата беглец“ ще се отзоват на помощ. Ако се пренасяте от една квартира към друга или от/към общежитие, ние ще ви помогнем със тежките куфари, чанти и кашони с багаж.

Пренасянето е задача, за която обикновено хората нямат време, не винаги имат и ентусиазъм; а за един студент без кола става трудоемко да се пренесе с градския транспорт или с такси. Ето защо ние сме разработили тази услуга в полза на всички хора, които желаят да се пренесат бързо, без да се изморяват, а да запазят енергията си за подреждането на багажа си на новото любимо място за живеене.

Услугата по пренасяне на багаж се предлага от „Къщата Беглец“ на територията на гр. София. Като фирма за превоз на багаж предлагаме качествени хамалски услуги, добро отношение и се съобразяваме с всяко изискване на клиента.

Разполагаме с подходящ автопарк и след позвъняване от ваша страна ще определим от колко голяма кола се нуждаете, за да се събере вашия багаж. Ще дойдем в определен от вас ден и час и ще превърнем непосилното пренасяне във фасулска работа!

Обадете се при нужда от преместване на багаж в София и оставете тежката работа на хамали – професионалисти в своята работа!