Hotel Silver House - Rooms

Материали за опаковане

Home Title Icon

УДОБНИ КАШОНИ С РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЯ

„Къщата беглец“ предлага за своите клиенти удобни кашони с различни размери и предназначения за подреждане на вещи и багаж при пренасяне и други поводи. Освен кашони, при нас можете да поръчате и други полезни опаковъчни материали, които ще ви влязат в употреба за по-доброто прибиране на вещите и оптимизиране на пространството.

Със стреч фолиото можете да изолирате различни мебели и вещи и да предотвратите тяхното заносване, нараняване или изцапване по време на пренасяне. Скочът е вашият най-добър приятел при запечатване на кашоните, а аеропластът ще ви помогне да изолирате чупливите такива, за да запазите тяхната цялост при пренасянето към новия дом или офис. Разгледайте нашия пълен списък с предлагани опаковъчни материали, за да подберете необходимите за вас неща.

Oпаковъчни материали от „Къщата беглец“

Свържете се с нашите хамали, за да поръчате полезни материали за опаковане на вещи на изгодни цени:

  • Стреч фолио – 8 лв. за 1 ролка (23 микрона 2,500 кг). Предназначено за опаковане на мека и твърда мебел, техника, матраци и др. Предпазва от прах и замърсяване
  • Скоч – 2 лв за 1 бр., широколентова ролка за запечатване на кашони.
  • Аеропласт – 1 лв за кв. м. Предназначен за опаковане и уплътняване на мебели и техника.
  • Сезалови чували – за нечупливи вещи.
  • Амбалажна хартия – за опаковане на кухненска посуда и за изолация при поставяне в кашони и кутии за пренасяне.

Свържете се с нас за поръчка на опаковъчни материали за надеждно опаковане и обезопасяване на вещите при тяхното пренасяне!