Hotel Silver House - Rooms

Кашони за преместване

Home Title Icon

КАШОНИ ЗА ОПАКОВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ВЕЩИ

Независимо дали е време за преместване в нов дом или офис, винаги има вещи, които не използваме ежедневно или вече не ни трябват, но не искаме да се разделим с тях. Тук на помощ идва килерът/мазето, където можем да подредим книгите, за които няма място на етажерките или сезонните дрехи и обувки. За целта е най-удачно вещите да бъдат подредени в картонени кутии. Обувките си имат свои кутии, с които ги купуваме от магазина, но същото не важи за дрехите и книгите. Ето защо се налага да се сдобием с удобни кашони, в които да съхраним нещата.

Кашоните е добре да съобразим като размери с мястото, с което разполагаме вкъщи за тяхното местоположение. Къщата Беглец предлага различни размери кашони, които можете да поръчате, като измерите предварително мястото в шкафа или килера. Ако имате на разположение по-голямо помещение като маза или таванска стаичка, то можете директно да поръчате и по-големи размери кашони според количеството вещи, които смятате да подредите в тях.

Кашони за преместване

Когато става въпрос за преместване на ново място – апартамент, къща или офис, то ви препоръчваме да съобразите размера на кашона с размера на вещта, която ще пренасяте. Тук се взимат предвид и пренасяне на мебели, стъклени и чупливи вещи, домакински уреди, сервизи за хранене и посуда. Кутиите и кашоните за пренасяне можете да закупите от Къщата Беглец, като се възползвате от нашите консултантски услуги относно количеството и размерите на кашоните, от които се нуждаете.

Също така, трябва да имате предвид, че при пренасянето на чупливи вещи, те се нуждаят от допълнително уплътняване вътре в кашона, за да се предотврати нарушаването целостта на вещта по време на самото пренасяне.

Продажба на кашони

Тук можете да разгледате видовете кашони и размери, които се предлагат от Къщата Беглец:

 • Кашони за преместване на книги и документация- СТАНДАРТ
  • 42 х 32 х 34 (трипластови) – 1,80 лв. за бр.
 • Кашони за преместване на покъщнина- СТАНДАРТ ПЛЮС
  • 56 х 30 х 50 (трипластови) – 2,20 лв. за бр.
 • Кашони за опаковане на дрехи и завивки- КАШОН ДРЕХИ
  • 56 х 40 х 35 (трипластови) – 2,30 лв. за бр.
 • Кашони за опаковане на чаши и чинии (посуда)- КАШОН СЪДОВЕ
  • 32 х 22 х 32 (трипластови) – 1,20 лв. за бр.
 • Петпластови кашони 70х40х50 – 4,70 лв/брКашони УПОТРЕБЯВАНИ запазени, различни размери – 1,00 лв/бр

  Стреч – 8лв/бр

  Аеропласт – 1 лв/кв.м (бабъл)

  Тиксо скоч – 2 лв/бр

Не се колебайте да се консултирате с нашите спецове по опаковане на вещи в кашони и по преместване на багажи от едно място до друго. Те не само ще ви дадат полезни съвети, но и ще ви окажат истинска помощ при опаковането и сортирането на всички ваши вещи. Екипът от специалисти ще пренесе с необходимия транспорт нещата ви до новото място – апартамент, къща или офис и след това ще разопакова и подреди по ваш вкус всички мебели и вещи.

Свържете се с хамалите на „Къщата беглец“  за поръчка на кашони за опаковане и подреждане на вещи!